AMSolution 10 ani

Preturi corecte

Am renegociat cu toti furnizorii, am optimizat materialele si comenzile astfel incat sa oferim unele dintre cele mai bune preturi din Romania pentru produse custom si am grupat totul in campania „De ce sa platesti mai mult ?„. In felul asta, clientii nostri beneficiaza de publicitate la un pret corect, care le aduce profit pe termen scurt si lung.

Termene rapide

Avem pe stoc cea mai mare parte din materiale, astfel incat termenul de livrare a produselor si serviciilor noastre sa fie optim si garantam mereu termenul de livrare convenit. De exemplu, livram produse de tip Print in 24 ore de la data comenzii, iar produsele de tip Print UV in 48 de ore de la data comenzii.

Garantii extinse

Inainte de a pune spre vanzare un produs, testam materialele componente, pentru a oferi o garantie corecta acelui produs. De exemplul, produsele de tip Print pe sticla, Oglinzi si PAL / MDF au fost testate 12 luni inainte de a fi listate in catalog.

In plus, echipa de productie are peste 10 ani de experienta in produse publicitare si produse de tip mobilier.

Pentru toate produsele oferim garantie „Money back”, indifferent de situatie.

Simulari

Pentru produsele noastre facem simulari, astfel incat sa stiti exact cum va arata lucrarea pe locatia dumneavoastra. Veti gasi mereu la noi mostre de materiale, culori (mostrare Oracal, Egger) si proof-uri de culoare. In felul acesta, nu va fi nicio diferenta intre ceea ce va doriti si ceea ce va oferim.

Produse innovative

In anul 2016, am investit in tehnologii noi care ne-au ajutat sa extindem aria de solutii pe care le oferim clientilor nostri. Printerul UV – primul din Moldova, sectia de mobilier AMMobilier, prelucrarea compozitilor minerali solid surface cu tehnologie Festool, sunt cateva dintre noutatile propuse.

In plus, actualizam permanent atat catalogul de produse cat si lista de solutii pe care le oferim clientilor nostri.

Catalog de produse si imagini

Tot in anul 2016, am reusit sa facem un catalog cu descrierea completa a produselor si mostre aferente acestora. Am realizat de altfel si catalogul de imagini vectoriale pentru placi, sticla etc, imagini care pot fi printate imediat la cea mai buna calitate. Puteti consulta acest catalog de produse care va poate ghida catre solutia pe care o cautati.

Servicii

Oferim servicii de masuratori si de montaj profesioniste. Consultanta se face la locatie. Este simplu : ne suni si ne vedem la fata locului.

Grafica

In cazul in care nu detineti nicio grafica, nu este nicio problema. Oferim servicii de grafica si avem o baza de date bogata de imagini vectoriale.

Comunicare usoara

Am simplificat totul. Am lansat site-ul www.amsolution.ro cu comenzi online, care completeaza usurinta cu care poti comanda produsele noastre. Printr-un simplu click trimiti comanda, primesti apoi mail cu proforma si termenul de livrare, iar in cel mai scut timp primesti produsul si factura.

Sa fim indragostiti de meseria noastra

Am cooptat cei mai buni oameni din domeniu pentru a avea cele mai bune produse si solutii.
Invatam continuu si facem lucrurile cu responsabilitate. Nu ne plac jumatatile de masura si lucrurile neterminate.

Adascalitei Emanuel,
Manager,
0720 333 466