Prelate & Inchideri cu Policristal

am|Solution este producător de prelate pentru camioane și închideri de terase sau foișoare cu policristal. Fiecare produs din această categorie este realizat pe comandă.
Prelatele sunt confecționate din materiale de calitate, într-o gamă variată de culori. Au rezistență mare la tensiune, rupere sau fisurare dar și la variațiile de temperatură.
Îmbinările de material se execută prin sudură termică, asigurând astfel rezistență acestuia la variații de temperatură și la viteze foarte mari de deplasare a remorcii.
Prelatele se echipează cu toate accesoriile necesare sigilării în regim vamal: capse, bride, chingă, cablu vamal.
am|Solution poate personaliza prelatele confecționate atât prin inscripționare cu autocolant , dar și prin tehnologia full print.
Acest lucru este un avantaj în realizarea prelatelor tematice, de sezon sau a situațiilor în care brand-ul o cere în mod special
Deasemenea, echipa noastră vine în ajutorul dumneavoastră și acolo unde este necesar poate confecționa și structura metalică pentru prelate.
Dimensiunile sau gabaritul nu reprezintă o problemă pentru noi.
Închiderea cu policristal (poliplan transparent) a teraselor, foișoarelor sau balcoanelor, are rolul de a proteja de zăpadă, vânt și ploaie. Acest sistem oferă avantajele de a avea o terasă complet deschisă în sezonul cald dar și protecție în sezonul rece sau ploios.
Policristalul imită geamul, are o grosime de 0.8mm și este tratat împotriva razelor UV. Efectul de seră creat de transparența plasticului ajută la creșterea temperaturii și protejează eficient de vânt, ploaie și zăpadă.
Folia de policristal are grosimea de 0.8mm. Chenarul ochiurilor de policristal pot avea culori asortate cu structura pe care se montează (chenar alb, bej, gri sau maro). Rularea se face manual, sulul astfel strâns se fixează cu ajutorul curelușelor în partea superioară.
Ochiurile de policristal se pot monta și pe interiorul structurii în condițiile în care pentru utilizarea și întreținerea lor accesul se face cu greutate.
Deasemenea, închiderile cu policristal pot fi si partiale. Se pot realiza diverse combinații de policristal și poliplan alb sau colorat. Pentru zonele comerciale închiderile cu policristal se pot personaliza prin inscripționare cu logo-ul brand-ului dumneavoastră sau se poate printa poliplanul.
Solicită oferta de preț pentru închiderea terasei tale cu policristal la adresa amsolution.neamt@yahoo.com sau folosește butoanele call to action din stânga pagini.
Call Now Button