Arhitectural

am|Solution are în portofoliul de servicii oferite și realizarea de proiecte arhitecturale. Acestea sunt placările de fațade cu aluminiu compozit (plăci Bond), construirea de pardoseli din lemn plastificat (plăci WPN) sau diverse alte proiecte de complexități diferite, cum ar fi de exemplu, stații de autobuz.

Placări cu Bond

Bond-ul este un material compozit cu fețe din aluminiu și miez din polietilenă. Are greutate redusă dar o planeitate și rezistență deosebită.
Placarea cu Bond a unei cladiri noi sau renovate reprezintă o modalitate practică și modernă de personalizare a acesteia. Avantajul fațadelor personalizate în acest mod rezultă din înglobarea de materiale ușoare care nu solicită structura de rezistență a clădirii. Placarea oferă durabiltate și este ușor de întreținut.

Plăcile Bond sunt disponibile in diverse culori, de la alb la antracit, cupru sau roșu.
Prețul pentru placarea unei clădiri cu Bond pornește de la 59,70€/m².
Solicită o ofertă de preț pentru placrarea cu bond a fațadei la adresa amsolution.neamt@yahoo.com sau folosește butoanele call to action din stânga pagini.

Confecționări de pardoseli pentru terase din WPC

Pardoselile de terase din WPC (lemn plastifiat – wood plastic composite) sunt o alternativă la deck-ul din lemn. Lamelele sunt realizate dintr-un amestec de PVC, particule din lemn și diverși aditivi.
Deck-ul din WPC are o bună stabilitate dimensională, culoare uniformă, rezistență la abraziune.

Lamelele din WPC nu au noduri, au foarte bune proprietăți anti-alunecare, sunt rezistente la umiditate și nu sunt atacate de insecte sau mucegai.
Elemntele din WPC pot fi folosite și la construcția de garduri, paravane sau placări complete sau parțiale de fațade. Acestea sunt produse într-o gamă variată de culori.
Prețul punerii în operă diferă de la caz la caz. Solicită o ofertă de preț pentru terasa ta la adresa amsolution.neamt@yahoo.com sau folosește butoanele call to action din stânga pagini.

Alte elemente arhitecturale - ex. Stații de autobuz

am|Solution produce și instalează la locația clientului diverse alte elemente de arhitectură. Acestea integrează întreaga gamă de produse și servicii oferite.
Ca studiu de caz am ales stațiile de autobuz.
Aceste structuri pot avea roluri multiple, de la reclame, puncte de informare, puncte selling, puncte relax etc. Nu există limite în soluțiile oferite de compania noastră.
Solicită soluția potrivită nevoilor tale și oferta de preț la adresa amsolution.neamt@yahoo.com sau folosește butoanele call to action din stânga pagini.
Call Now Button